banner
Ouderraad

De Ouderraad bestaat uit een aantal enthousiaste ouders en leerkrachten van leerlingen van De Archipel.  (zie foto)

Activiteiten: De Ouderraad houdt zich onder andere bezig met het organiseren van leuke activiteiten voor alle leerlingen van De Archipel. De Kinderboekenweek, de sportdag, het Sinterklaasfeest, de sint en kerst versieravonden, de kerstviering, de avondvierdaagse en het eindfeest zijn hier mooie voorbeelden van.

De Ouderraad beheert de jaarlijkse ouderbijdrage. Dankzij uw bijdrage kan de Ouderraad al deze leuke activiteiten organiseren voor de kinderen.

Vergaderingen: Eén keer per maand komt de Ouderraad bij elkaar voor een vergadering. De vergadering is 1 keer per jaar openbaar. Dan presenteert de Ouderraad het jaarverslag.  U als ouder bent dan van harte welkom om de vergadering bij te wonen. Tijdens de andere vergaderingen bespreekt de Ouderraad onder andere de begroting en bereiden wij de geplande activiteiten voor. Wanneer wij precies vergaderen leest u op de jaarplanning.

 Betrokkenheid ouders: De Ouderraad wil graag de betrokkenheid van de ouders vergroten. Samen maken we het leuk voor onze kinderen! Zin gekregen om deel uit te maken van de Ouderraad?  Of misschien wilt u juist graag meehelpen bij een van onze activiteiten? Aanmelden kan persoonlijk bij een van de leden van de Ouderraad of bij Geetha Quist, de voorzitter van de Ouderraad via orlid@archipel.asg.nl 

 

right_image